Meet Mr Cute – Amy Tangerine

Ny vecka och ny layout. Denna gång har jag lekt med både gammalt och nytt av Amy Tangerine. Det är så fint med hennes kollektioner att de alltid går att matcha ihop. Här är det material från hennes tidigare serie Plus One och lite även från nyaste Rise & Shine.

LOn började med att jag lekte med vattenfärgseffekter föra att se vad jag kunde få till för bakgrund. Egentligen hade jag tänkt stämpla Lawn fawns burkar över, men hittade det söta kortet på sonens första möte med ballonger. Så istället stansade jag ut en mask med Lawn Fawns ballongdies och ritade innanför. Sen grävde jag bland alla Amy Tans dekorationer och pappersbitar för att få ihop ett lekfullt och lagom gulligt alster.

MeetMrCute_NJ_600w

Ha en bra måndag!

Material

American Crafts Double-Sided Cardstock 12X12 – Amy Tan Rise & Shine – Ella

American Crafts Amy Tan Thickers Stickers 2/Sheets – Rise & Shine

American Crafts Paper Pad 6X6 36/Pkg – Amy Tangerine – Plus One

American Crafts Dear Lizzy Thickers Alpha Stickers 2/Pkg – Fine & Dandy

Lawn Cuts Custom Craft Die – Party Balloons

niina

2 svar på ”Meet Mr Cute – Amy Tangerine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.