Lawn Fawn fjärilskort

dipLawnFawnButterflies

Jag har varit i farten och lekt med eBrushen, för er som missat den så är det en jättesmidig airbrush som går att använda med Spectrum Noir markers. Ja, med många andra pennor också, det går att köpa adapter till flera andra typer men greppet som följer mer passar till Spectrum Noirs markers. Det krävs lite övning för att få jämn och fin täckning men när man kommit på det så går det jättelätt. Jag stansade ut en rektangel med Lawn Fawns stitched Rectangles dies och tejpade fast den med washitape på en bit carstock så att kanterna blev maskade och jag slapp hålla i den så den inte blåser bort. Jag färgade in bakgrunden med turkos penna. Jag stämplade texten och fjärilarna, också från Lawn fawn där jag ville ha dem på kortet.

dipLawnFawnButterfliesDetalj

 

Sedan stämplade jag fjärilarna igen på ett annat ark och sprayade i tre olika färger, klippte ut vingarna och fäste dem på de fjärilar jag stämplat på det färgade pappret. Jag använde 3D-kuddar för att vingarna skulle komma upp från pappret lite. Kropparna målade jag gråa och jag lade även på lite glossy accents för att de skulle bli lite bulliga. Sist fäste jag allt på en vit kortbas och kortet var färdigt.

Material:
Craftwell ebrush Kit
Spectrum Noir Generation 2 by Crafters Companion
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Flutter By
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Milo´s ABCs
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack

maya

1 svar på ”Lawn Fawn fjärilskort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.