Kort med Citrus Bliss

Idag har jag definitivt varit ute i de våtaste av sumpmarker och traskat – jag har scrappat ett kort! Inget motiv, ingen färgläggning utan enbart material från Pink Paislees Citrus Bliss! Men det är kul att utmana sig själv!

Serien är ju så somrig och glad så jag ville försöka skapa ett härligt färgglatt kort med enbart material från serien och så här blev det! Jovisst, jag använde embossingfoldern som ingår i serien men det är väl ok? 😉 Jag lekte med cuttlebugen, embossingfoldern, papper, färg och vatten och det var sååå kul! Har ni inte testat så tycker jag definitivt ni ska göra det!

juni15 P1150122 juni15 P1150123juni15 P1150125 juni15 P1150124 juni15 P1150127

Till mitt kort valde jag en bakgrund där jag enbart använt gul färg.
Dekorationer från serien. Behövde lite mer färg mot den vita kortbasen och Doodlebugs papper passade ju ypperligt! Jo jag vet… nu höll jag mig inte till enbart Citrus Bliss som var min ursprungliga plan men det är ju detta som är kul – att mitt i processen hitta en spillbit eller dekoration på scrapbordet som matchar pågående projekt så bra. Det är definitivt en anledning till att inte städa scrapbordet för noggrant 😉 Eller ja… man kan ju skylla på det i alla fall 🙂

citrus bliss doodlebug P1150712

Jag brukar alltid försöka dekorera insidan på korten också. Det är ju inte klokt att man lägger ner så mycket tid och kraft på en fantastisk framsida och när man sen öppnar kortet så blir det ett: Jaha?
Oftast har man spillbitar över och de brukar jag använda till insidan. Denna gång blev det en spillbit av det gula papperet och så satte jag dit ett par dekorationer också.

citrus bliss doodlebug P1150713

Material:
American Crafts Pink Paislee Embossing Citrus Bliss

American Crafts Pink Paislee Ephemera Cardstock Die-cuts Citrus Bliss
American Crafts Pink Paislee Chipboard Stickers Citrus Bliss
American Crafts Pink Paislee Puffy Stickers Citrus Bliss
Doodlebug Design Inc – hello sunshine rainbow chevron

På återseende!

lena

2 svar på ”Kort med Citrus Bliss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.