Sushi med Lawn Fawn

lawn_fawn_sushiIdag bjussar jag på Sushi, nån som är sugen? Jag airbrushade den gröna panelen med eBrush och Spectrum Noir markers i ett par gröna nyanser och även en ljusblå för att få den nyans jag ville ha. Det är så roligt att göra bakgrunder med airbrush, det blir (med lite träning) jämt och fint och det är lätt att ändra nyansen genom att lägga på ett extra lager färg. Stämplarna kommer från Lawn Fawn och jag har även använt rektangel dies för att ta ut de upphöjda panelerna. Jag använde en större die som en kant-die för att få stygn bredvid den gröna panelen också.

Sushin är målad med Spectrum Noir markers och Spectrum Noir Blendable Pencils. Jag avslutade med lite trästjärnor som jag färgade vita med en gel-penna.

Material:
Craftwell ebrush Kit
Spectrum Noir Generation 2 by Crafter’s Companion
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils 
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Let´s Roll
Lawn Fawn Wood Veneer – Stars (inte samma som jag använde men liknande)

maya

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.