Seven Paper: You’re cute

En layout med min (p)älskling. 12 år har han hunnit att fylla och ser till att jag mår bra. Ger mig promenader och massor av kärlek. Känner när jag mår mindre bra och tröstar mig när jag behöver. Jag värdesätter varje dag vi har tillsammans. Jag älskar Seven Paper serie Baxter, för dessa papper passar så bra när jag vill scrappa om mina älskade hundar. Dessa papper finns också för katter för dem som har sådana hemma.

15_35

Material:
Bazzill cardstock – vit
Studio Calico Seven Paper Baxter Double-Sided Cardstock 12X12
Studio Calico Seven Paper Baxter Double-Sided Cardstock 12X12
Studio Calico Seven Paper Baxter Double-Sided Cardstock 12X12
Seven Paper Baxter Wood Veneer Shapes 5/Pkg – Dogs
Seven Paper Baxter Tiny Phrase Stickers
American Crafts Amy Tan Thickers Stickers 2/Sheets – Rise & Shine

marie

2 svar på ”Seven Paper: You’re cute

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.