Party bag .:. Maggie Holmes Confetti

Jag skaffade så söta påsar i Maggie Holmes Confetti Collection från Crate Paper fast jag visste inte riktigt exakt vad jag skulle ha dem till. Sen en dag på skolan så såg jag dotters lärare vika påsar på ett sätt som jag inte sett förut… gillade det och kände att jag måste prova. Så här fint blev det:

web_IMG_1392

Så här gör du; vik som om du skulle vika en solfjärdersservertt. Var noga med att pressa de vikta kanterna för att få ett snyggare resultat.

web_IMG_1384
Material:
Crate Paper Maggie Holmes Confetti – 12×12 paper pad
Crate Paper Maggie Holmes Confetti – Party Favor Flat Bags with Peek-A-Boo Window
Crate Paper Maggie Holmes Confetti – Confetti Puffy stickers Gold

petra

#Cratepaper #Maggieholmesconfetti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.