Grönska!

1

Nu blommar det på flera ställen runt om mig ! Igår fann jag liljekonvalj i min trädgård, dock hade den inte blommat ut. Den var väldigt grön , men den var på gång!!! Det är min absoluta favorit!
I helgen var jag med familjen på Liseberg och då pågick trädgårdsdagarna där. Mycket kul och vackert att titta på , men det blev inget köpt. Vi har dränering av huset framför oss och det känns inte som någon ide att fixa trädgården innan så jag fick bara titta.

2

Har aldrig varit intresserad av blommor/växter innan på samma sätt som nu när jag har fått min första trädgård, har inte tänkt på det så mycket innan som nu. Men nu skulle jag kunna gå runt själv på Liseberg i timmar och bara titta på deras fantasisksa blommor!

3

Ha det så gott och så syns vi om två veckor och då hoppas jag att även liljekonvaljen har blommat!

maria

 

 

 

 

Material:

American Crafts Amy Tan Thickers Stickers 5.5X11 2/Sheets – Rise & Shine
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Cardstock Die-Cuts -Ephemera Flowers & Leaves

Crate Paper Maggie Holmes Open Book Chipboard 12X12 – Accents

Simple Stories Snap Life Documented Stickers 4X6 Sheets 8/Pkg – Word Strips

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.