Shakerkort med hamster från Lawn Fawn

lawn_fawn_wheelie_like_youIdag bjussar jag på ett gulligt shakerkort med en hamster från ett av Lawn Fawns miniset. Visst är den gullig? Bakgrunden i kortet har jag gjort med Spectrum Noir-pennor och E-brush, en jättefiffig airbrush till Spectrum Noir-pennorna som går att koppla ihop med alla möjliga sorters andra pennor med hjälp av adapter. Det är verkligen kul att använda den, särskilt till bakgrunder. Det tar inte lika mycket bläck som att handmåla dem med pennorna och blir jämt och fint med lite träning. Även lilla hamstern och hjulet är färglagda med Spectrum Noir. Jag stämplade några hjärtan på plasten och fyllde kortet med små pärlor som ser lite ut som sågspånen i hamsterburen.

Material:
Craftwell ebrush Kit
Spectrum Noir Generation 2, 6 Pen Set by Crafter’s Companion
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangles
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Lawn Cuts Custom Craft Die – Wheelie Like You
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Wheelie Like You

maya

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.