Craft Market – 10 things I love about you

Jag fastnade verkligen för att scrappa i letterformat och har gjort ännu en layout i den storleken. Det går ju så fort och är så roligt! Jag har öst på med papper och dekos från Crate Papers serie Craft Market, underbart fin serie! craft_market_loPå bild är min son på sin första skolavslutning, nyaste tillskottet i familjen fick följa med och Viggo var så stolt när han fick gå och visa upp sin nya kompis för alla vännerna. När jag såg arket med chipboard-ord och siffror tänkte jag direkt på en gammal favoritfilm som heter 10 things I hate about you, men det fick såklart bli love istället. craft_market_lo_detail1 craft_market_lo_detail2 craft_market_lo_detail3 craft_market_lo_detail4

Det kändes så roligt att bara ösa på dekos istället för att snåla på dem för att de är så fina och jag blev jättenöjd över att få det fina fotot scrappat efter “bara” två år. Kan meddela att både pojekn och jycken växt lite sen dess 😉

Material
Crate Paper Paper Pad 6X6 36/P – Craft Market
Crate Paper Ephemera Die-Cuts 89/Pkg – Craft Market
Crate Paper Tiny Words/Phrases Stickers – Craft Market
American Crafts Thickers 42/Pkg Crate Paper Confetti – Celebrate
Doodlebug Glossy Enamel Adhesive Sprinkles 54/Pkg – Gold Dots

maya

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.