Bröllopskort med Tonic Studios

Har ni sett de nya fina och användbara diesen från Tonic Studios? Det finns flera med bröllopstema och de går att kombinera som man vill – mycket praktiskt! Just detta set som jag använt heter Silhouette och det består av sex olika dies som kan kombineras enligt önskemål. Det finns tre motiv – brudparet, dörrpost med hjärta eller dörrpost med blommor, blad och fåglar. Sen kombinerar man motivet med en ram när man stansar ut. Antingen väljer man en rak ytterkant, en vågad eller den tredje varianten som ni kan se på mitt tredje och fjärde kort (min favorit 😉  ).
Jag tycker det blir snyggast om man väljer samma ram på alla motiven man vill sätta ihop. På första kortet ser ni hur det ser ut när man väljer olika ram. Motivet med brudpar har den raka kanten och dörrposten har fått en vågad kant. De andra tre korten har samma ram på alla motiven som är ihopsatta.

Papper jag använt är svart, grön och rosa cardstock och ett grönmönstrat från Kaisercraft men det som jag tycker ger den extra touchen är det pärlemoskimrade rejäla 300-gramspapperet från Crafters Companion – så vackra papper! De är verkligen perfekta till bröllopskort!

Jag har valt att göra väldigt enkla kort och försökt fokusera på att visa några olika sätt att kombinera diesen.
Jag har suttit och lekt med de olika motiven fram och tillbaka, hit och dit – inser ni hur många olika kombinationer och valmöjligheter som man har?? Sååå roligt!!!

tonic studios P1150050
tonic studios P1150051tonic studios P1150052 tonic studios P1150053

 

Material:
Tonic Studios Silhouette (die)
Crafter’s Companion Centura Pearl Printable 300g – Snow White (papper)
Crafter’s Companion Centura Pearl Printable 300g – Ivory (papper)
Kaisercraft – Oh So Lovely Collection – Girlfriend

På återseende!

lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.