Till skyarna med Lawn Fawn

Idag får ni flyga med Lawn Fawns luftballonger till skyarna med Doodlebugs underbara papper! Man blir så kopiöst glad av dessa färgglada papper, eller hur?

Älskar kortvikningar av olika de slag och detta är en favoritvikning. Tror den kallas card-in-a-box :-). Det är kul att bygga upp ett 3D-landskap i detta kortet. Så fort jag såg Lawn Fawns luftballonger var detta det första jag tänkte på – ett sånt kort måste jag göra med dessa stämplarna.
Om man tittar på den stora ballongen så har jag stämplat den på vit, brun, rosa och grön cardstock samt på overheadplast. Jag klippte ut själva “ballongdelen” jag stämplat på vitt och limmade fast den över stämplingen på overheadplasten. Därefter klippte jag ut ballongdelarna i rosa och grönt och klistrat fast på den vita ballongen. Därefter har jag klippt ut korgen och limmat fast även den på overheadplasten. Jag har klippt rent ballongen från plast men under korgen har jag lämnat en längre remsa för att kunna sätta fast ballongen i kortet.
Har gjort den blå-vita ballongen på samma sätt.
Molnen har jag stämplat med blått och stansat ut med tillhörande stansmallar. Sol och gräs är även det stansmallar från Lawn Fawn.

lawn fawn doodlebugP1150029

lawn fawn doodlebug P1150030

lawn fawn doodlebug P1150031

lawn fawn doodlebugP1150032

Material:
Lawn Fawn Clear Stamps Blue Skies
Lawn Fawn Clear Custom Craft (stansmall)
Lawn Fawn Custom Craft Spring Showers (stansmall)
Lawn Fawn Custom Craft Grassy Border (stansmall)
Doodlebug Hello Sunshine Frilly Flowers (papper)
Doodlebug Hello Sunshine Springtime Trimmings (papper)
Doodlebug Hello Sunshine Garden Trellis (papper)

På återseende!

lena

2 svar på ”Till skyarna med Lawn Fawn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.