Smygtitt på kommande Fine & Dandy från Dear Lizzy!

tis3

Hej! Denna vecka gjorde jag ett kort med hjälp av Lawn Fawn´s stämpelkit Stuck on you. Jag har använt mig av olika färger på stämpeldynorna. Jag har färgat in stämpeln med två olika nyanser av grönt och sedan stämplat.
Snyggt, enkelt och snabbt!

Nu rullar det in mycket med nyheter i Sverige. Har ni hittat några favoriter? Mina absoluta favoriter är Shimelle´s True stories och självklart min favorit Dear Lizzy (Elizabeth Kartchner) nya serie Fine & Dandy.

Fine & Dandy

Det är mycket “tuggummi” färger:-) Dova rosa och mintgrönt, men även gul och guld. Mycket “kalastema”, med ljus, tårta och underbara flamingos. Som många nu så har även denna serien tillhörande Washi tape, fast istället för på rulle så är det ark med tape.

tis

Sedan kommer det ju även fina serier från Amy Tangerine , Maggie Holmes…..:-)

Ses om 2 veckor!
Maria

Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Stuck On You
Doodlebug Glossy Enamel Adhesive Sprinkles 34/Pkg – Ladybug Hearts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.