Love Love Love you

DIiPskiss_kaisercraft Du har inte missat vår skisstävling där du kan vinna fina priser som till exempel en gäst DT-plats. Du hittar all info här. Det var jag som ritade skissen och i mitt huvud såg jag att linjerna var sömmar på ett snyggt papper, eller kanske färg som runnit nedåt, men sen var jag och plockade upp ett nytt DT-paket och detta fina papper från Kaisercraft bara bad mig om att få följa med mig hem och det går ju inte att säga nej till det! Serien är helt ny och heter Shine Bright och jag föll som en fura för dessa grafiska papper i svart-vitt-grått och gult. De är sjukt snygga! Så sömmarna fick bli dessa svarta linjer istället och sedan kompletterade jag med dekorationer från Amy Tan och Maggie Holmes. Bokstäverna är vita från Jillibean Soup som jag färgade så att de matchade hjärtat i mitten.

10906197_757112454364672_3139053130871484534_nNu kan jag inte vänta på att se hur du tolkar skissen.

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle
Kaisercraft 12×12 papper Shine Bright – Golden
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Chipboard Frames 20/Pkg
American Crafts Amy Tan Stitched Cardstock Die-Cuts 49/Pkg – Shapes
Jillibean Soup Alphabeans Cardstock Stickers 7X12 – Whipped White

mayalogga

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.