Becky Higgins Project Life & Crate Paper: My little word – CHOOSE

I scrapvärlden är det populärt hos många att välja sig ett ord som ska följa en och genomsyra året. Det är Ali Edwards som kom på idén från början. Jag har gjort detta i 2-3 år och i år blev ordet CHOOSE. Val/välja på svenska. Jag vill att jag ska göra bra val för min skulle. Jag är ofta bra på att ta hand om andra och strunta i mig själv. Så i år ska jag gör val som jag mår bra av och som hjälper mig att komma dit jag vill. Därför passar choose så bra för mig. Jag har också valt att scrappa ett album om mig själv. Ett album där jag ska samla om hur jag mår, mina val, min viktminskning osv. Som en personlig dagbok med bilder för 2015.

Idag bjuder jag på en pocket page och en layout från detta album. Ett uppslag som handlar om mitt lilla ord för 2015.
choose_d

choosepocket

chooselo

Material:
Project Life Mini Kit – Notes & Things
Crate Paper Paper Pad 6X6 – Maggie Holmes Open Book
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Chipboard – Accents
Bazzill cardstock – vit
Lawn Fawn Clear Stamps – Milo´s ABCs
Doodlebug Teensy Type Cardstock Alphabet Stickers – Lily White
American Crafts DIY Shop 2 Alpha Stickers – Typewriter/Black

Du har väl inte glömt vår skisstävling?! Den går ut i kväll kl.23:59, men än har du tid, så skynda! 🙂 Fina priser finns att vinna och en gäst-DT plats. Du kan läsa om hur du ska göra här.

marielogga

3 svar på ”Becky Higgins Project Life & Crate Paper: My little word – CHOOSE

  1. Det blir ju så vackert balanserat och ändå så fritt när du jobbar !!!! 🙂 🙂 🙂 Jag blir glad av det du gör, sååå inspirerande och peppande och ändå blir det lite jobbigt för jag inser att jag har lååångt kvar 🙂 Men det gör ju att jag har mååånga år kvar att utvecklas i denna ljuvliga aldrig sinande hobby. Jag vill lära mig mer och mer och mer 🙂 🙂 🙂 Och där är du och dina team kollegor en stor hjälp !! Tack!!! Förlåt att jag är tjatig med mina kommentarer men jag bara måste tala om hur BRA du och ni ÄR 🙂 Kram Anna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.