Pink Paislee Bella Rouge: Beautiful

Hej alihopa! Alex här med en Bella Rouge layout.

Alex Gadji - Beautiful

Jag har längtat efter att få leka med den här underbara kollektionen från Pink Paislee.

Alex Gadji - Beautiful closeup2

Så fort jag såg Mirror Mirror pappret, var jag tvungen att klippa ut några ramar. De är ju för söta! Jag utgick ifrån dem när jag skulle välja mitt foto och storlek på det. Det här fotot på min dotter kändes perfekt.

Alex Gadji - Beautiful closeup1

Vissa av ramar satte jag dit med 3d-kuddar för att få lite mer liv i layouten och en av dem täckte jag helt över med en av de fina transparanta dekorationerna från ephemera setet (även den i form av en ram).

Alex Gadji - Beautiful closeup3

Materiallista:
Pink Paislee Bella Rouge – Ephemera Die-Cuts
Pink Paislee Bella Rouge – Chipboard Stickers
Pink Paislee Bella Rouge – Washi Shapes
Pink Paislee Bella Rouge – Frayed Chiffon Flowers
Pink Paislee Bella Rouge – 12×12 paper Heartfelt
Pink Paislee Bella Rouge – 12×12 paper Mirror Mirror
Pink Paislee Bella Rouge – 12×12 paper Shine
Heidi Swapp Color Shine – Black Velvet

Tusen tack för titten!

alekslogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.