Hjärtkort med Pebbles Homemade

IMG_9581

Jag gjorde en hjärtlig hälsning med fina Pebbles-papper. Jag får verkligen inte nog av dessa snygga papper. Själva kortet är enkelt men det behövs inte mer tycker jag. Den snygga houndstoothmönstrade bakgrunden finns även i svart och grått och svart och vitt. Jag stämplade en liten hälsning på det turkosa pappret och sedan poppade jag upp det ovanpå det röda med 3d-kuddar och prydde med ett hjärta som jag skurit ut med min Cameo. Stämpeln kommer från Studio Calicos Brighton Pier kollektion.

Material:
Pebbles Double-Sided Cardstock 12X12 – Homemade Aqua Floral
Pebbles Double-Sided Cardstock 12X12 – Homemade Loveseat
Studio Calico Brighton Pier clear stamp set.

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.