Far är rar

pebbles

Ni kanske också firade fars dag i söndags? Detta är första året jag inte har någon pappa att fira men mina barn har ju en alldeles utmärkt pappa så jag gjorde ett kort åt honom istället som de fick lämna tillsammans med en liten present. Jag använde mig av samma fina Pebblespapper som förra veckan, de funkar ju jättebra till en man tycker jag. Jag är helkär i houndstoothmönstret på bakgrundspappret! Jag stansade ut hjärtan med dies från Lawn Fawn och skrev hälsningen med thickers och bokstavsstickers.

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Hearts
Pebbles Double-Sided Cardstock 12X12 – Homemade Homemaker
Pebbles Double-Sided Cardstock 12X12 – Homemade Sunday Best
Pebbles Double-Sided Cardstock 12X12 – Homemade Aqua Floral
American Crafts Thickers Alpha Stickers 5.5X11 2/Sheets – South Of Market Kraft
Jillibean Soup Alphabeans Cardstock Stickers 7X12 – Whipped White

mayalogga

2 svar på ”Far är rar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.