3 syskon .:. Mixed media Grafittipage med American Crafts, Heidi Swapp, Studio Calico, Dreamweaver och Kaisercraft

När vi var på bio parkerade vi på P-hus Anna som är Malmös främsta officiella arena för Grafittimålningar. Det fas ganska coola monstermålning (utan att avslöja budskapet LOL) och jag tog tillfället i akt att fotografera mina underbara monster. De var inte helt med på noterna så det blev lite suddigt men vad gör väl det.

web_IMG_0921

Bakgrunden är gjord med Gesso och en kombinerad stencil och embossingmask från Dreamweaver. Därefter har jag sprayat med Heidi Swapps Color shine. Jag har stämplat med stämplar från KAiserCraft resp American Crafts stämplar designade av Amy Tan. Alla pappersdetaljer kommer från Studio Calico Brighton Pier collection.

web_IMG_0924 web_IMG_0923 web_IMG_0925

Material:
Mask/Stencil: Dreamweaver
Mist: Heid Swapp Color Shine – Teal
Stämplar: KaiserCraft – chicken wire, American Crafts – Amy Tan Plus One, – Amy TAn Good Stuff
Papper: Studio Calico Brighton Pier 6×6 paper pad
Alfabet: America Crafts Thickers Sketchbook

petralogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.