Hurra!

 

IMG_9462Idag bloggar jag ett kort som dottern ska få ta med när hon åker på kalas till helgen. Jag ville använda de vita halvgenomskinliga bokstäverna från Heidi Swapp och de passade fint på papper från Studio Calicos Brighton Pier. Det är bra att kunna stava egna ord på svenska också när de flesta stämplarna är på engelska. Jag har dekorerat med rosa snöre som jag hittade i gömmorna och lite paljetter för extra partystämning. Jag har också poppat upp både panelen med texten och bakgrundspappret på 3d-kuddar så ser det lite roligare ut än när allt är platt. Nu hoppas jag att både födelsedagsbarnet och min kräsna dotter blir nöjda med kortet…

Material:
Studio Calico Paper Pad 6X6 36/Pkg – Brighton Pier
Heidi Swapp Clear Pop Acrylic Alphabet 100/Pkg – Hello Today White
Studio Calico Essentials Sequins 8mm 6g (.2oz) – Gold

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.