Hjärtkort

Idag bjussar jag på ett par hjärtkort med trassel bakom. Jag använde två olika stämpeldynor för att stämpla hjärtana från IndigoBlu så att de blev lite mer spännande och så stämplade jag bara en svart text ovanpå.IMG_9431Bakgrundspappret kommer från Heidi Swapp och jag gillar verkligen enkla papper som passar till allt möjligt.IMG_9434Stämpelmotivet är fäst med Collall 3D-lim som är ett tjockt lim i tub som fungerar som 3d-kuddar. Det håller formen och poppar upp det man fäster med det plus att det är genomskinligt så att man slipper se vita 3d-kuddar kika fram bakom motivet.

IMG_9436Hoppas att ni gillade mina hjärtliga kort, jag kom på att man kunde göra kanske fem olika och sätta ihop till ett set och ge bort i present. De går rätt snabbt att sätta ihop om man gör alla samtidigt och varierar text på stämpeln och färg på hjärtat.

Material:
IndigoBlu Rubber Stamp A7 – Love Is
Studio Calico Clearstamps – Brighton Pier
Heidi Swapp Paper Pad 4.5″X6.5″ 48/Pkg – Hello Today
Collall 3D Glue – 3D kit 80ml

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.