Happy for you

IMG_9500

Jag har verkligen fallit för dessa löv i Blissful Botanical från Lawn Fawn, det är något med de där ränderna på en del av bladen som gör dem så grafiskt tilltalande. Jag maskade ena sidan av kortet med post-it tape och stämplade löven många gånger på beige cardstock. Jag färglade dem med Spectrum Noir Blendable Pencils, visst blir fägerna klara och fina trots att de är målade på färgad cardstock? Jag ritade detaljer med vit gel-penna och prydde kortet med mina favoritdekorationer, guldglittrande enamel dots från Studio Calico. Texten kommer från Let’s roll som också är från Lawn Fawn. Jag valde att bara stämpla happy for you, men texten lyder egentligen Soy happy for you.

Material:
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Let´s Roll 
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Blissful Botanicals 
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils 24/Pkg – Nature 
Studio Calico Essentials Enamel Dots 36/Pkg – Gold

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.