Pappas tjej

Hej allihopa! Alex här.

På grund av datorstrul blev det inget inlägg från mig förra veckan. Jag ber så mycket om ursäkt för det! Men idag är jag tillbaka och jag tänkte bjuda på en ny layout. Jag har längtat efter att scrappa de här bilderna på min man och vår dotter. Älskar att se dem tillsammans. ♥

Alex Gadji - Daddy's girl

För den här layouten har jag använt papper från American Crafts Dear Lizzy Day Dreamer och dekorationer från Crate Paper Oh Darling. De går så fint ihop!

Alex Gadji - Daddy's girl closeup1

Älskar dessa 3d-blommor, om man nu kan kalla dem det…

Alex Gadji - Daddy's girl closeup2

Ni kanske vet vid det här laget att jag tycker om att bygga upp mina titlar mha olika typer av bokstäver. Den här gången har jag använt Heidi Swapp’s Favorite Things puffy aplhas tillsammans med ett Oh Darling vellumpil med “girl” på. Det stora “A”:et är från min gamla stickergömma.

Alex Gadji - Daddy's girl closeup4

Och så en sista närbild bara för att dessa färgglada hjärtan gör mig glad 🙂

Alex Gadji - Daddy's girl closeup3

Material: Crate Paper Oh Darling – Vellum Shapes, CP Oh Darling – Paper Flowers, CP Oh Darling – Chipboard Stickers, CP Oh Darling – Ephemera, Heidi Swapp Favorite Things – Puffy Alpha Stickers, American Crafts Dear Lizzy Day Dreamer – 12×12 Kick Ball, American Crafts Dear Lizzy Day Dreamer – 12×12 Sand Box, American Crafts Dear Lizzy Day Dreamer – 12×12 Cat’s Cradle.

Tack så mycket för titten!

alekslogga

2 svar på ”Pappas tjej

  1. Ååååå! Du är sååå duktig! 🙂 Jag hoppas jag oxå en dag ska kunna göra så fina LO 🙂 Kanske när jag bli “stor” ( fyllde 40 nyss så frågan är om det kommer att ske 😉 )
    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.