My Boy

Hej allihopa! Alex här idag med en ny layout.

Alex Gadji - MyBoy

Ännu en gång är jag här för att bjuda på lite Heidi Swapp inspiration. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: Jag får inte nog!

Alex Gadji - My Boy closeup4

Jag använde en av de urgulliga papprena ur 4.5×6.5 blocket som fotomatta.

Alex Gadji - My Boy closeup1

Älskar den här bilden på lillkillen. Han hade en period i somras då han älskade att plocka blommor och lukta på dem.

Alex Gadji - My Boy closeup2

Här kommer en lista på finfina saker jag använt:

Heidi Swapp Hello Today – Die-Cut 12×12 Paper Pad, HS Hello Today – 4.5×5.6 Paper Pad, HS Mixed Media Awesome – Chipboard Stickers, HS Mixed Media Happy – Chipboard Stickers, HS Hello Today – Clear Stickers, HS Hello Today – Clear Pop Acrylic Stars, HS Favorite Things – Glittered Cardstock Frames, HS Colour Magic – Watercolor Tags Stars, Pink Paislee Luxe – Glitter Alphabet Gold.

Tack så mycket för titten!

alekslogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.