Love you

Efter att ha legat utslagen i förkylning i 2 veckor är jag nu tillbaka. Idag är första dagen, på nästan 3 veckor, som jag orkade skapa något med alla mina fina produkter. Det blev en layout om min äldsta dotter. Hon har precis fyllt 23 år, har flyttat hemifrån, bor i en stad 50 mil bort. Vi träffas tyvärr inte så ofta, men pratar desto mer per telefon. Hon finns bl a på Instagram, där jag kan följa henne och låna bilder till mitt skapande. Tur att Internet finns, det gör att avstånden blir mindre! 🙂

14_35

marie29sept2

marie29sept3

marielogga

Material:
Studio Calico Paper Pad 6X6 – Brighton Pier
Heidi Swapp Paper Pad – Hello Today
Crate Paper Double-Sided Cardstock 12X12 – Notes & Things Noted
Pebbles Large Alpha – Gold
Crate Paper Rub-Ons – Notes & Things
Crate Paper Chipboard Stickers – Notes & Things Accents
Heidi Swapp Enamel Confetti
Studio Calico Mister Hueys Misting Spray
Classic Calico 3 Roller Date Stamp

2 svar på ”Love you

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.