IndigoBlu Mega-Flake

I mitt förra inlägg hade jag ett kort med en ram utstansad med en stans från Tonic studio. För att kunna göra den med Indigoblu Mega Flake på så hade jag flakes på ett papper 15×15 cm. Det som blev kvar på utsidan av den stansen har jag här använt som ram på detta kortet. Här har jag också haft  IndigoBlu FlitterGlu  på en stämpel, stämplat på ett papper och sedan på med flakes. Hällde lite embossingpulver runt bilden som jag smälte.

IMG_5989 IMG_5989a
Materiallista:
Klister:  IndigoBlu FlitterGlu 
Flakes: IndigoBlu Mega-Flake – Royal Peacock
Embossingpulver: Stampendous Aged Embossing Enamel Shabby White
Bild från Graphic 45
birgittalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.