Ett må-bra-kort

Hej allihopa! Alex här.

Idag bjuder jag på ett litet må-bra-kort.

Alex Gadji - Believe

När jag gjorde kortet utgick jag ifrån ett av Heidi Swapp’s Hello Today 3×4 pocket cards. Jag gillade texten på det och ville rama in det. För det använde jag en av chipboard ramarna från Crate Paper’s The Pier. Jag täckte den med positiva ord från Heidi Swapp’s Dreamy word jumble stickers.

Alex Gadji - Believe closeup2

Den stora To Do tagen är från ephemera setet från Hello Today. Det samma gäller vellum-stjärnorna. För att kunna sätta dit stjärnorna med 3d-kuddar satte jag en liten puffy sticker stjärna i mitten av varje. 3d-kuddar har jag där under.

Alex Gadji - Believe closeup1

Hoppas att ni tycker om det lika mycket som jag gör. Ibland blir det bara precis så som man hade tänkt sig 🙂

Material: Heidi Swapp Hello Today – 4.5 x 6.5 Paper Pad, Heidi Swapp Hello Today – Ephemera,  Heidi Swapp Hello Today – 3 x 4 Pocket Cards, Heidi Swapp Dreamy – Word Jumble Stickers, Heidi Swapp Favorite Things – Puffy Gloss Stickers, Heidi Swapp Mixed Media Happy – Chipboard Stickers, Crate Paper The Pier – Chipboard Frames.

Tack för titten!

alekslogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.