Driving home for christmas

IMG_9339Jag har gjort en LO som omväxling, jag har använt papper frå Studio Calicos underara nya serie Brighton Pier och lite blandade dekorationer som jag hade i min låda. Bilden är på min man när vi är på väg norrut för att fira jul med min familj. Jag tycker det är så mysigt att vara ute och köra på vägarna. Det är ju så sällan man har tillfälle att bara sitta och prata och glo på inget särskilt och låta tankarna vandra som man kan när man sitter i bilen.

IMG_9341 IMG_9342

Material:
Studio Calico Paper Pad 6X6 – Brighton Pier
Studio Calico Vellum Stickers – Wanderlust Phrases
Studio Calico Sticker Book – Wanderlust Labels
Studio Calico Essentials Enamel Dots – Gold
Studio Calico Cork Stickers – Atlantic Arrows & Chevrons
American Crafts Stickers – DIY Shop – Chalkboard Speech Bubbles
Jillibean Soup Alphabeans Cardstock Stickers – Whipped White
Heidi Swapp Acrylic Words 6/Pkg – Hello Today
Heidi Swapp Clear Pop Acrylic Alphabet – Hello Today White
Amy Tangerine Plus One Bits Die Cut Shapes

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.