My Monkey

Hej allihopa! Alex här.

Idag vill jag bjuda på något nytt, nämligen den superfina South of Market kollektionen från Studio Calico. Här är layouten jag gjort om min lilla klätterapa.

Alex Gadji - My monkey

Jag kunde inte låta bli att stansa ut cirklarna från Made With Love pappret och använda dem fristående.

Alex Gadji - My monkey closeup2

Jag älskar de genomskinliga plaststjärnorna. I mitten av varje satte jag en träfärgad stjärnpaljett. Både för att jag tyckte om hur de såg ut tillsammans, men även för att göra det möjligt att sätta en 3d-kudde under utan att det syns.

Alex Gadji - My monkey closeup3

För min journaling använde jag en tygtag från Lemonlush linjen. Den dekorerade jag med en pil gjord av kork.

Alex Gadji - My monkey closeup4

Jag valde att göra titeln liten den här gången. Liten men i en stark färg.

Alex Gadji - My monkey closeup1

Material: Studio Calico South of Market Plastic Die-Cut Stars, SC South of Market Sequins Stars, SC South of Market Enamel Dots, SC South of Market Made With Love Patterned Paper, SC South of Market Due Date Patterned Paper, SC Atlantic Arrows & Chevrons Cork Stickers, SC Lemonlush Printed Fabric Tags, SC Wanderlust Alpha Stickers Book, SC Essentials Chipboard Shapes Hears Red & Pink, vit cardstock.

Hoppas att ni gillar den här kollektionen lika mycket som jag gör! 🙂

Tack så mycket för titten!

alekslogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.