Hello Sweet Girl

Hej allihopa! Alex här.

Idag tänkte jag bjuda på lite Heidi Swapp-inspiration i form av den här layouten:

Alex Gadji - Hello sweet girl

Jag har huvudsakligen använt den nya Hello Today kollektionen, men jag la även till lite smått och gott från Dreamy. De två kollektionerna går så himla fint ihop.

Alex Gadji - Hello sweet girl closeup1

Jag vet att det är lite svårt att se det så här på bild, men strukturen och glittret i det grönblåa bakgrundspappret är heeeeelt fantastiskt! Älskar det! Att inte tala om de papper som har färdigskurna texter i sig, som “Hello” i det här fallet. Så fina!

Alex Gadji - Hello sweet girl closeup3

Jag tröttnar aldrig på den här färgkombinationen. Det är nog en av mina favoriter. Och givetvist har min dotter en massa kläder som passar perfekt ihop med dessa papper 🙂

Alex Gadji - Hello sweet girl closeup4

Material: Heidi Swapp Hello Today Die-Cut 12×12 Paper Pad, HS Hello Today 12×12 Paper Pad, HS Hello Today Clear Stickers, HS Mixed Media Awesome Chipboard Stickers, HS Mixed Media Ephemera Die-Cuts, HS Dreamy Layered Paper Bows, HS Dreamy Ephemera Die-Cuts.

Hoppas att ni får njuta en massa och ha en riktigt skön sommar!

alekslogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.