Blomkort och en video

Crafters Companion har släppt nya pennor som heter Spectrum Noir Blenable Colored Pencils. Det är vaxbaserade färgpennor som är vattenfasta och finns i massor av vackra färger. Det finns fem olika set med 24 pennor i varje set och tillbehör att köpa till. Jag har fått hem pennorna att testa och jag har haft så roligt med dem. Det finns olika sätt att använda pennorna på men jag har inte hunnit testa så mycket än. Jag har målat med pennorna och sedan blandat med lösningsmedel och pappersstompf (båda finns att köpa som tillbehör). Man kan också använda dem tillsammans med sina alkoholbaserade markers för att göra snygga effekter efter man målat färdigt motivet, det måste jag testa när jag hinner!

Jag använde pennorna med en underbart fin stämpel från Indigo Blue som jag maskade för att få in fler blommor på kortet. Detta är mitt allra första försök med dessa pennor och jag blev jättenöjd, det är så enkelt att få fina skuggningar och effekter med dessa pennor.

IMG_9234

Blir du nyfiken på pennorna så klicka på bilden nedan för att komma till FAQ (frequently asked questions) om pennorna på Crafters Companions sida. Informationen är på engelska.

Jag kan lova att det dyker upp mer alster färglagda med dessa pennor i bloggen framöver. Färgläggning är toppenpyssel på sommaren!

Jag ville också dela med mig av en film jag gjorde när jag satte ihop ett av mina kort som var i bloggen för ett par veckor sen. Jag tycker det är roligt att kolla hur andra gör när de scrappar, så jag filmar ibland när jag gör kort. Jag är inte så snabb på att redigera film än så det bli lite fördröjning där. Men här är i vart fall en film när jag gör ett kort från start till slut Enjoy!


Material:
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils (Nature och Floral)
IndigoBlue Rubber Stamps – Rose Blush
Studio Calico Essentials Enamel Dots – Gold

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.