Sommarhälsningar

N börjar det dra ihop sig till skolavslutningar och eftersom vi är klassföräldrar i sonens klass har jag gjort kort till fröknarna att lämna tillsammans med present när vi har sommarfest med klassen nästa vecka. Jag använde supersöta papper från Pink Paislees serie Pen Pals.IMG_9104Till både Pen Pals och Hello Sunshine-serierna finns matchande stämpelset med dies i. Så rackarns söta att jag var tvungen att ha båda. Jag använde Hello Sunshines paraplystämpel och embossade i vitt, färglade med distress markers och stansade ut med dien som följer med i paketet. Så enkelt och snyggt. Även rosorna hör till samma set men de klippte jag ut för hand.IMG_9100En hälsning stämplad på vellum med bokstavsstämplar jag hade hemma och så ett trähjärta som passade fint med de små hjärtan som finns på bakrundspappret.

Material:
Pink Paislee Pen Pals 12×12 paper pad
Pink Paislee Stamps & Die Set – Hello Sunshine Umbrella
Studio Calico Laser-Cut Wood Veneer Shapes – Printshop Hearts

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.