A Mother’s Love

Hej allihopa! Alex här, som vanligt på en fredag 🙂 Idag tänkte jag bjuda på lite Heidi Swapp Dreamy. Älskar den kollektionen!

Alex Gadji - A mother's love

Jag är en stor Heidi Swapp fan (trots att jag inte kladdar och geggar på mina layouter! ;-)) Jag brukar älska hennes färger och djärva dekorationer. Dreamy är inget undantag. Gillar speciellt dessa glittriga ramar i kontrast mot allt det pastelliga.

Alex Gadji - A mother's love closeup2

Eftersom jag inte är så bra på att mista, använde jag Heidi Swapp Colour Magic hjärta precis som det är, vitt och enkelt. Däremot förstärkte jag ordet “love” med en av hennes glittriga pennor.

Alex Gadji - A mother's love closeup1

Jag tog den här bilden på mig och min son nyligen när han var riktigt sjuk. Jobbig hosta, dubbelsidig öroninflammation och på det en allergisk reaktion mot penicillin. Det gjorde så fruktansvärt ont i mitt hjärta att se honom lida så där 🙁 Men nu är han go’ och glad igen!

Här kommer en lista på saker jag använt: Heidi Swapp Dreamy Glittered Cardstock Frames, HS Dreamy Ephemera, HS Dreamy 12×12 Ticket to Ride, HS Dreamy 12×12 Dreamy Dots, HS Dreamy Word Jumble, HS Glitter Alpha Pink Stickers, HS Colour Magic Watercolor Tags Hearts, HS Glitter Markers.

Tack så mycket för titten!

alekslogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.