This happened

4maj
Äntligen ska dessa härliga foton lämna sina lådor och hitta vägen in i ett album. Det är dags att ta tag i foton från 90-talet och göra någonting med dem! Bilden föreställer min äldsta dotter som fyller 23 år idag (bilderna är tagna för 21 år sedan), så visst är det dags?!

4maj2
Jag är en duktigare fotograf nu än vad jag var då, men vill ändå skapa så fint det bara går, med bilder som inte alltid är på topp. Ett tips är att våga beskära foton och dekorera dem efter bästa förmåga! 😉 Det viktigaste är bara att tänkte på att det finns ett original någonstans eller möjligheten att fortfarande göra en ny bild finns kvar, som t ex via gamla negativ.

4maj3

Dottern som är på bilden tyckte inte speciellt mycket om att äta när hon var lite. Men när man fick äta själv och gärna med hela kroppen kunde det hända att något slank ner i magen! 🙂

4maj4

Material jag använt: Project Life Mini Kit – Maggie Holmes Styleboard, Crate Paper Roller Stamp – Styleboard, Crate Paper Cardstock Stickers 6X12 2/Sheets – Oh Darling, Crate Paper Embossed Cardstock Stickers 4.5X9 – Gold Label Maker, American Crafts Thickers Phrase Stickers 5.5X11 2/Sheets – Amy Tan Plus One, Studio Calico Essentials Enamel Dots 36/Pkg – Yellow & Orange och Studio Calico Essentials Enamel Dots 36/Pkg – Woodgrain.

Jag önskar er en trevlig kreativ vecka, så ses vi nästa söndag!
marielogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.