PL Två intensiva dygn

Min dotter råkade ut för något otäckt. Hon fick blodförgiftning och hamnade på sjukhus. Jag var bara tvungen att dokumentera detta … kanske mest för att bearbeta det känslomässigt.. och då passade jag på att prova Project Life-formatet. Hur kul som helst… men svårt… jag får fortsätta att öva och prova mig fram för att hitta min PL-stil.
web_IMG_0149

web_IMG_0147

Jag har använt Heidi Swapp’s Dreamy collection som bas och dekorerat med Dreamy stickers, embellishments och Ephemera. En rub-on-fjäril från Studio Calico slank också med.

web_IMG_0150 web_IMG_0152 web_IMG_0153 web_IMG_0156 web_IMG_0158 web_IMG_0159 web_IMG_0160

Material:
Heidi Swapp Dreamy collection (12×12 samt 6×6 paper pad, stickers, embellishments och Ephemera)
Studio Calico rub-ons (Butterflies)
Tim Holtz Mini staples

petralogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.