She Only Has Eyes For Him

Hej allihopa! Glad fredag på er! Alex här med er idag.

De av er som följer mig vet att jag aldrig syr på mina layouter. Anledningen är enkel: Jag kan inte hantera en symaskin och jag är alldeles för lat och för långsam för att göra det för hand. Men nån gång måste det vara den första, eller hur? Här kommer en layout med mitt allra första handsydda hjärta på.

Alex Gadji - She only has eyes for him

Jag önskar att jag inte hade tyckt så här mycket om resultatet, för jag kan inte direkt påstå att jag njöt av processen. Nu tror jag nästan att jag måste göra det fler gånger… Jag gjorde hjärtat av små hål med min Cameo så att det skulle bli lite lättare iaf 🙂

Alex Gadji - She only has eyes for him closeup1

Titeln skar jag också ut med samma magiska maskin och backade upp vissa ord med mönstrat papper från 6×6 paden. Jag ramade även in den med en grå penna för att få den att sticka ut lite mer. Jag antar att ni vid det här laget känner igen den här underbara Lemonlush serien från Studio Calico.

Alex Gadji - She only has eyes for him closeup2

Material: Studio Calico Lemonlush 12×12 paper pad (pp Passionate A + B sida), SC Lemonlush 6×6 paper pad (pp Wallflower), SC Lemonlush Ephemera, SC Lemonlush Butterflies, SC Lemonlush Essentials Hearts Red & Pink, SC Classic Wood Veneer Hearts & Arrows, Twine. 

Hoppas att ni gillar mitt försök att haka på den handsydda trenden som verkar vara här för att stanna.

Tack för titten!
//Alex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.