Styleboard-inspiration från Petra

Letar du efter vår tävling som håller på en vecka till och blogghoppen med RAK som håller på till kl 10.00 idag klicka >> här <<.

_____________________________________

Jag fortsätter att skapa med underbara Styleboard från Crate Paper. Idag ska jag visa 2 layouter, en lite renare och en lite mera artsy-kladdig.

Stylebordkollektionen har flera olika “icons” bl.a. en häst… bara att leta fram de där ponnyridningsfotona och minnas tillbaka.

web_IMG_9838

Precis när jag tagit denna bilden frågade jag min dotter vad hon tyckte om att rida på en ponny? Hon svarade: “Mamma, det är inte en ponny, det är en häst! Ponny är små och rosa och kan prata!” LOL Detta står också på en dold journaling-tag som finns vid pilen precis.

web_IMG_9843

Jag har valt en lager på lagerdesign för att skapa lite dynamik och 3D-känsla. Jag har blandat papper, diecuts, vellum, ramar, stickers och flairs. Allt från Maggie Holmes Styleboard från Crate Paper. web_IMG_9845

Titeln består av en stickers som jag satt på en bit mönstrat papper för att kunna forma som en båge innan jag limmade fast.

web_IMG_9844

I mitten på doilisen finns en vellum-die-cut. Det är svårt att fästa vellum snyggt, men man kan alltid gömma klisterpluppen under en flair.

web_IMG_9840

Jag fortsätter att klippa ut kameror från Styleboard 12×12 paper pad med mönstrat papper för att dekorera med.

web_IMG_9839

Nästa layout är lite mera “kladdig” och “artsy” men jag har använt precis samma material från Maggie Holmes Styleboard tillsammans med en mask från Dreamweaver, lite modelling paste, pigment och några bläckstänk.

IMG_9846

Jag gjorde först hela mitt dekorations/papper/foto-kluster klart men limmade inte fast det. Då fick jag en känsla för var jag borde lägga masken på bakgrundspappret.

IMG_9854

Vänta vänta på att det ska torka… Sen satte jag 3D-foam bakom några av de detaljer som stack ut från klustret och så limmade jag fast alltihop. IMG_9848

Jag använde blandade hjärtan från olika dekorationspaket i serien Styleboard för att skapa det sista ordet i titeln “My 3 sweet-hearts”. Detta var allt från mig men jag kommer tillbaka och bloggar varje lördag. Glöm inte vår tävling som håller på en vecka till och blogghoppen med RAK som håller på till kl 10.00 idag.

Ha en underbar lördag!

Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.