Vi fortsätter att inspirera…

Vi kommer att fortsätta att inspirera er så länge ni orkar med oss men vi kommer från och med den 1 februari att göra det på CiLi in Papers blogg istället.

Hela det aktiva Designteamet flyttar över dit. Katja, Anna, Jessica, Lisa och Petra kommer att tillsammans med CiLi’s Design Team att hitta på en massa spännande inspirerande saker och vi kommer att fortsätta att köra LIVE-tutorials på CiLi in Papers FaceBook-sida de flesta torsdagar och söndagar kl 19.00.

We will keep on inspiring you as long as you want to but we will from now on post all our art at CiLi in Papers blogg

All the active Design Team will move over there. Katja, Anna, Jessica, Lisa och Petra will together with the CiLi’s Design Team make lots of different art and we will go on making LIVE-tutorials at the CiLi in Papers FaceBook most Thursdays and Sundays at 19.00 Central European Time.

 

Ni hittar oss numera —> här <— This is where you find us now

Vi ses ! Welcome!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.