ATC .:. Look for the magic .:. Kaisercraft With Love Collection .:. We R Memory Keepers Stitch Happy Sewing Machine

On these ATC-cards I used my We R Memory Keepers Stitch Happy Sewing Machine to get some extra magic. The really good thing with this sewing machine – appart from being really pretty and turquoise – is that it is so light and you can easily bring it along when going on a scrap crop. Decorations and papers are from the Morning Dew and All My Love collections by Kaisercraft.

På de här korte har jag använt min We R Memory Keepers Stitch Happy Sewing Machine för att skapa lite extra magi. Det bästa med den symaskinen – bortsett från att den är alldeles bedårande och turkos – är att den väger så lite att det är enkelt att ta med på scrappträffar. Dekorationer och papper kommer från Morning Dew och  All My Love collections från Kaisercraft.

 

Material:
We R Memory Keepers Stitch Happy Sewing Machine – Mint
Kaisercraft With Morning Dew Collection  Double-Sided Cardstock 12X12 – Exhale

Kaisercraft With Love Collection Double-Sided Cardstock 12X12 – All my love
Kaisercraft With Love Collection Double-Sided Cardstock 12X12 – Sending love
Bazzill Basics Cardstock – Kraft

#MittKreativaKaos #PaperCraft #Scrapbooking #creative #inspiring #crafting #DESIGNinPAPERS #ATC #ArtistTradingCards #ArtistTradingCard  #Kaisercraft #MorningDew #AllMyLove #WeRMemoryKeepers #StitchHappy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.