New Stencils Gothic & Dandelions from Finnabair- Prima

The new Gothic stencil from Finnabar is just amazing and it already one of m favorites by all the new stencils. Here I used it with Icing Paste. I want the get a metallic look on my notebook. So I have used the Liquid Acrylic Paint and waxes to give the surface that look like vintage metal. Also used a Redesign mould Elisian Clockworks and some metallic from Finnabair. På baksidan har jag en annan favorit stencil, Dandelions.

Jag fortsätter och använda de nya stencilerna från Finnabair. Gothic stencilen är redan en stor favorit hos mig. Elisian Clockworksic Här har jag använt den tillsammans med Icing Paste. Jag ville ge mitt block en metallisk yta. Jag har använt Liquid Acrylic Paint och waxer för att få den effekten som jag önskar. Klock dekorationen är en mould från Redesign från Prima, Elisian Clockworks. På baksidan av mitt block har jag en annan favorit stencil, Dandelions.

Material:
Prima Stencil 6X9 – Gothic
Prima Stencil 6X9 – Dandelions
Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso Tube 59ml – Black
Prima Finnabair Art Basics Modeling Paste 236ml – Opaque Matte
Prima Finnabair Art Extravagance Icing Paste 120ml Jar – Vintage Gold
Prima Finnabair Art Extravagance Icing Paste 120ml Jar – Fire Ruby
Prima Finnabair Wax Paste 20ml – Charcoal Black
Prima Redesign Mould 5X8 – Elisian Clockworks
Prima Finnabair Mechanicals Metal Embellishments 4/Pkg – Rusty Labels
Prima Finnabair Art Alchemy Liquid Acrylic Paint 30ml – Ink Black
Prima Finnabair Art Alchemy Liquid Acrylic Paint 30ml – Burnt Sienna
Prima Finnabair Art Alchemy Wax Metallique 20ml – Rich Copper
Prima Finnabair Art Alchemy Wax Metallique 20ml – Vintage Gold
Prima Finnabair Mechanicals Metal Embellishments – Hardware Accents

xoxo Katja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.