Happiness-Dina Wakley

I want to encourage you to sometimes try something new and step outside your comfort zone. That is what I have done here with my art journal page. Here I have been playing with my Gel Plate. Dina Wakley has gorgeous Scribble Stick and they gave my color to my page, Then I have added Soft Matte gel from Finnabair and then stuck a tissue paper. I also made some easy doodling and I had my page.

Jag vill uppmuntra er alla att då och då prova nytt och gå utanför bekvämlighets zonen. Det är precis vad jag har gjort här. Mycket färg och en helt annan stil mot vad jag brukar göra. Jag har lekt med min Gel plate med Dina Wakley Scribble Sticks. Har även fäst Tissuepaper med hjälp av Finnabair Soft Matte gel. Doodlat lite enkelt  och så har jag gjort min sida.

Material:
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 2
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 1
Ranger Gel Plate Assortment 3/Pkg
Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Vintage & Sketches
Prima Finnabair Art Basics Soft Matte Gel 250ml – Transparent Matte
Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – White
Dina Wakley Media Journal 10X14.25
Kelly Creates Fineliner Pens – Black

xoxo Katja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.