Smile .:. Kaisercraft Paisley Days

Almost summer and that makes me wanna create with happy, cheerful, bright colors. I made this page playing with the Paisley Days collection from Kaisercraft. I made a background using different mists from Tattered Angels and then I just added lots of decorations and stickers from the Paisley Dais collection. I used a small piece of black cardstock just to lift the sentiment saying Find joy in the ordinary’ and I cut around the borders of the sticker ‘smile’ not to cover to much of the background. To finish it up I stamped the dates of the photo a few times and added my daughters name using letter stickers from the sticker book. I really like the sticker book that comes with the collection.

Nästan sommar och då vill jag skapa med glada. starka, klara färger. jag har använt mig av mist från Tattered Angels till bakgrunden och sedan kommer resten av dekorationerna från Paisley Days-kollektionen från Kaisercraft. Bara en liten bit svart cardstock först lyfta en av cirklarna med text och en datumstämpel har jag lagt till. För att inte täcka för mycket av bakgrunden så figurklippte jag ordet ‘smile’ från stickersarket. Jag har också använt flera stickers från den Stickers book som kom med kollektionen den är riktigt kul att använda!

Material:
Kaisercraft Paisley Days –
Kaisercraft Sticker Book 6X8 12/Pages – Paisley Days
Kaisercraft Paper Pack 12X12 12/Pkg – Paisley Days
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Paisley Days 

#Kaisercraft #PaisleyDays #MittKreativaKaos #DESIGNinPAPERS #Scrapbooking #TatteredAngels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.