No Way .:. Prima Marketing Midnight Garden

Life with cats are always interesting. They make my life complete and a little bit happier but they can also be so annoying. For example my black cat loves to stay in the of attention, my attention. When I tried to take a photo of one of my pages she just had to sit right there on to of it … no way I am not moving! I used my at the moment favorite Prima Marketing collection Midnight Garden. Still love the patterns and the contrasts, the flowers and the feathers. I also used the stamps that comes with the collection on the background.

Livet med katter är alltid intressant. De gör mitt liv komplett och lite lyckligare men de kan också vara ganska störiga. Till exempel min svarta katt gillar att vara i centrum, i centrum av min uppmärksamhet. När jag försökte fota en layout så skulle hon så klart sitta mitt på den och inte flytta sig – No Way I Am Not Moving. Jag har använt min just nu favoritkollektion från Prima – Midnight Garden. Älskar mönsterna och kontrasterna, blommorna och fjädrarna. Jag har också använt de matchande stämplarna på bakgrunden.

 

Material:
Prima Ephemera Cardstock Die-Cuts 29/Pkg – Midnight Garden
Prima Midnight Garden Fabric Flowers 12/Pkg – Dark Romance
Prima Say It In Crystals Adhesive Embellishments – Midnight Garden
Prima Ephemera Cardstock Die-Cuts 35/Pkg – Midnight Garden 2
Prima Midnight Garden – Cling Rubber Stamps & Stencil
Prima Midnight Garden Mulberry Paper Flowers 14/Pkg – Secret Garden
3D Foam, Mist, Ink

#MittKreativaKaos #DESIGNinPAPERS #Scrapbooking #MidnightGarden #PrimaMarketing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.