Travelers Notebook spread with Kaisercraft Full Bloom

Hi dear friends! Anna here today! I’m back bringing you some TN inspiration using the lovely Full Bloom collection by Kaisercraft. I love their collectables, lots of die cut pieces, which comes with almost every collection by Kaisercraft. And theres no exeption for this beautiful collection, these die cuts are just awesome and I’ve used lots of the for my spread. I keept my design pretty clean to let all the beautiful words and phrases shine.

Hej kära vänner! Anna här idag! Jag är tillbaka med lite TN-inspiration där jag använt den fina Full Bloom kollektionen av Kaisercraft. Jag gillar verkligen deras Collectables, en massa die-cut delar, som kommer med nästan alla av Kaisercrafts kollektioner. Och det är inget undantag för den här kollektionen, dessa die-cuts är bara så härliga och jag har använt många till det här uppslaget. Jag höll min design rätt enkel för att låta alla fina ord och fraser glänsa.

Material:

Kaisercraft Full Bloom 12×12″ Collection Pack
Kaisercraft Full Bloom Collectables Die Cut Shapes
Tonic Studios Maxi Guillotine
Tonic Studio Tape Runner

Thanks for stopping by! Anna xo

Tack för titten! Kram Anna

2 svar på ”Travelers Notebook spread with Kaisercraft Full Bloom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.