Selfie – layout with Kaisercrafts Hide & Seek

This is my final layout with the Hide & Seek collection from Kaisercraft (if you want to see the others I made here’s a list of them). I saved the best piece from the collection for this layout. It is so perfect – I love foxes and I love woodgrain – it is a woodgrain cut out fox head! Like really?! 😀  And I got to use up lots of little scraps that I had left over to make a nice mosaic look. I’m really happy with how it turned out and I paired it with a bit of mixed media background, some paint splatters and decorations from the collection. Gold hearts from Doodlebug and gold Nuvo drops for some extra bling.

Det här är min sista layout med Kaisercrafts fina kollektion Hide & Seek. Vill du se de andra jag gjort så finns en lista här. Jag sparade den bästa dekorationen från serien till denna layout. Den är så perfekt – jag älskar ju rävar och älskar trämönster – och det är ett trämönstrad rävansikte! Alltså, verkligen?! 😀 Och jag fick använt upp massor av mina små spillbitar för att få till den fina mosaiken. Jag är verkligen nöjd med hur den blev, allt från mixed media-bakgrunden till färgstänk och dekorationerna. Guldhjärtan från Doodlebug och lite gulddroppar Nuvo drops för lite extra bling och glans.

Material

Kaisercraft Hide & Seek Die-Cut Cardstock 12X12 – Fox
Kaisercraft Cardstock Stickers 12X12 – Hide & Seek
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Hide & Seek
Doodlebug Sprinkles Adhesive Glossy Enamel Shapes 33/Pkg – Heart Of Gold
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Metallic Bright Gold – 653n
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Seafoam
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Blush
Heidi Swapp Color Shine Spritz 59ml – Butter
Vicki Boutin Single-Sided Card Pad 7X10 36/Pkg – All The Good Things
Vicki Boutin Mixed Media Foundations Paper 12X12 12/Pkg 140lb Smooth White

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.