LO with Kaisercrafts Havana Nights

Idag har jag ytterligare en LO med Kaisercrafts Havana Nights att visa Er. Jag älskar serien, då den går att använda till så mycket olika teman. När jag sågen första gången så tänkte jag (naturligtvis) på Kuba och deras klimat och kultur, men när jag fotografierna på mina föräldrar från 70-talet, så insåg jag att den passar utmärkt för dem också.

Today I will show you another layout with Kaisercrafts Havana Nights, since you can have it to a lot of different themes. When I saw it the first time my first thought was (naturally) Cuba and their climat and culture, but when I saw the photos of my parents from the 70s, I realised, that they were a perfect match as well.

2018-01-281

Jag har valt att skära ner mönsterpapperet lite och sen monterat det på ett cardstock för att ge det en dimension till, sen har jag använt de små mösterpapperen från blocket till bakgrunder och dekorationer från stickersarket och från längst bak i blocket, där det finns en hel del smått och gott.

I have cut down the patterned paper a bit and put it on some cardstock to create som interest, and I have used the small papers from the paperpads to the background behind the photo and the decorations are from the stickersheet and from the paperpad, at the back. You will find a great deal of fun back there.

2018-01-282

Vissa ut av dekorationerna har jag valt att monter på 3D-kuddar för att få lite dimension på saker och ting.

Some of the decorations I have used 3D-foam underneath, to get som dimensions.

2018-01-283

Materiallista:
Bazzill
Kaisercraft Cardstock Stickers 12X12 – Havana Nights
Kaisercraft Paper Pack 12X12 12/Pkg – Havana Nights
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Havana Nights
Tonic Studios Super Trimmer
Crafters companion permanent tape runner
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Mixed

Veronical-DiP (250)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.