Romantiska blommor med Sage & Grace

Jag älskar blommor. Jag tycker att det passar i alla lägen. För att piffa upp vardagen, för att visa nån lite uppskattning, när det växer vilt i naturen, men även när det finns i naturen under mer kontrollerande former.
Här har jag gjort en dubbel-LO, där jag visar lite foton med blommor från Hyde Park i London. Det finns ofantliga mängder foton hemma hos mig som jag har tagit där, från mitt senaste besök därifrån. Men jisses, där finns ju så mycket att se där.

2017-07-231

2017-07-232

2017-07-233

 

Alla dekorationer kommer från collectableskitet från samma serie.

Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Sage & Grace
Kaisercraft Paper Pack 12X12 12/Pkg – Sage & Grace
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Sage & Grace
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Thin Mixed
Crafters companion permanent tape runner
Tonic Studios Super Trimmer

veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.