It’s all good – layout med American crafts

American crafts har kommit med så mycket härligt nytt så det är inte klokt. Massor av fina kollektioner och något för alla smaker. Jag fastnar ju oftast för det färgglada och vad som sticker ut i vårens släpp är samarbetet med mixed media-gurun Vicki Boutin. Störtsköna grejjer som passar både den vana “kladdaren” och den som nyss upptäckt mixed media i sin scrapbooking.

Jag har plockat ihop ett fint kit som jag kommer att skapa med veckorna som kommer. Börjar med en där Vicky Boutins fina fjärilsstämplar får skapa bakgrunden.

AllGood_AC_nj650w

Är de inte fina? Stämpelsetet är perfekt med fjärilar i flera storlekar, som gjorda för att färgglägga, matchande dies och snygga texter. Jag har letat länge efter fjärilar som är lite tuffare så dessa passar mig perfekt.

AllGood_AC_nj650wDetail1

Jag valde en neutral, randig bakgrund från Webster’s pages “Love story”. Efter att jag stämplat mina fjärilar med vattenfast dyna, duttade jag olika mister med hjälp av plastfilm på dem. Sen stänkte jag i samma färg lite runt omkring + stänkte med svart. Enkelt och effektfullt.

AllGood_AC_nj650wDetail2

Texten “It’s all good” är en sticker från Vicky Boutin. Den är helt genial då hela setet består av vita stickers på kraftigt papper, gjorde för att färgglägga med vattenfärg eller annat. Så himla smart, då det blir enkelt att matcha med alstret man vill göra.

Material

Websters Pages Love Story Double-Sided Cardstock 12X12 – Just Love

Dear Lizzy Paper Pad 6X6 36/Pkg – Lovely Day

Vicki Boutin Mixed Media Stamps & Dies Set – Moth

Vicki Boutin Mixed Media Watercolor 8-Page Sticker Book

Vicki Boutin Mixed Media Stickers – Phrases & Accents

Heidi Swapp color shine i flera färger.

Washitejpen är från mina gömmor, men Vicky Boutin har liknande i två uppsättningar i kollektionen. Superfina!

niina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.