Good Times – layout med Crate paper och Vicki Boutin

Se här vilka maffiga blommor jag klippt ut. Jag älskar storblommiga papper, men använder dem sällan hela utan klipper ut blommorna ur dem och använder dem som lösa dekorationer. De här maffig från Crate paper var inte superlätta att klippa ut men svåra att motstå. Ihop med fjärilar från Vicki Boutin blev det en underbart somrig layout med foton när jag och en av mina bästisar fånar oss med mobilkameran <3.

GoodTimes_AC_nj650w

Till bakgrunden har jag använt flera medier, bland annat Color shine som jag blandat med vatten på en bit plast och sen tryckt mot pappret. På liknande sätt färglade jag också fjärilarna. Först stämplade och embossade jag dem med svart embossingpulver. Sen målade jag med olika nyanser av Spectrum aqua-pennor på en bit plast, sprayade vatten på och pressade mot fjärilen som jag stansat ut. Ett väldigt enkelt sätt att färglägga när man gör mixed media och vill ha det lite okontrollerat.

GoodTimes_AC_nj650wDetail1

Titeln är från Vicki Boutins stickersars. De är vita men i tjockt papper så man kan måla med vattenfärger. Jag har målat med Heidi Swapp color shine i Gold och Sweet Mint. Tyvärr syns det guldiga inte så bra på fotot med det gnistrar i verkligheten!

GoodTimes_AC_nj650wDetail2

De runda dekorationerna har jag stansat ur ett Dear Lizzy papper i storleken 6 x 6 inches. Cirkeln har jag sedan täckt med en plastbubbla, så blir det som “knappar”.

GoodTimes_AC_nj650wDetail3

Material

Crate Paper Oasis Double-Sided Cardstock 12X12 – Getaway

Vicki Boutin Mixed Media Stencil 3 Pack – Linear

Vicki Boutin Mixed Media Stamps & Dies Set – Moth

Vicki Boutin Mixed Media Watercolor 8-Page Sticker Book

Crafters Companion Spectrum Aqua Pens 12pk – Floral

Dear Lizzy Paper Pad 6X6 36/Pkg – Lovely Day

+ Heidi Swapp color shine i olika färger

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.