Min katt Totte

Idag visar jag er en dubbellayout på världens bästa misse. Tyvärr så finns han dock inte längre med mig. Och för att minnas honom, så har jag så smått börjat med ett album med bara Totte i. Storleken på albumet är 8×8, och det är ett jätteroligt format att jobba i. Till detta uppslag har jag använt mig av de nya papperna från Kaisercraft, serien heter Pawsome. Det finns en för hund och en för katt.

Här ser ni båda sidorna samtidigt.
2017-03-121

Här har jag fångat den lille filuren mitt i en gäspning, detta är ett av mina absoluta favoritfoton av honom.

2017-03-122

Till baspapper har jag använt mörk kraft, och kört vidare på det temat, med lite juteväv, och naturfärger.

2017-03-123

Kaisercraft Paper Pack 12X12 12/Pkg – Pawfect Cat
Kaisercraft Pawfect Double-Sided Cardstock 12X12 – Purr
Kaisercraft Lucky Dip Burlap Stack Paper Pad 6X6 20/Pkg
Bazzill
Crafters companion permanent tape runner
Tonic Studios Funky Glue Pen 29,5 ml
Tonic Studios Super Trimmer

veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.