Kaiser Craft – High Tide

Man kan inte få för mycket av Hide Tide från Kaisercraft, fantastiskt fina papper som är enkla att jobba med om man har lite extra sommarbilder som behöver scrappas. Tidigt på sommaren brukar vi åka ner och bada ett premiär dopp i havet. Det är inte alltid barnen hoppar i vattnet men den här gången vågade dom sig ner för ett snabbt dopp, men sen fiskades det en massa krabbor i stället. Kan förstå dem, tror det var 12 grader i vattnet 🙂 den dagen.

explore

Material:
High Tide 12×12 Scrapbook Paper – Overboard
High Tide 12×12 Scrapbook Paper – Captain’s Wheel
High Tide 12×12 Scrapbook Paper – Set Sail
High Tide 12×12 Scrapbook Paper – Harbour
High Tide Collectables

karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.